top of page

Over Pro-count

OP ONS KAN JE REKENEN 

Algemeen

Pro-count bv (BIBF nr. 70515259) is een kantoor dat boekhoudkundige en fiscale diensten aanbiedt aan een ruim en gevarieerd publiek. Aan het hoofd staat Peter Ronsse (BIBF nr. 30245307). Pro-Count bvba is als rechtspersoon tevens erkend rechtspersoon boekhouder-fiscalist. Sinds 13 augustus kan je Pro-count vinden op het Apostolinnenplein 7  bus 101 te Oudenaarde. 

Verhuis kantoor

Stilstaan is achteruitgaan, innovatie is vooruitgaan. Dat heeft Peter Ronsse zeker begrepen. Na meerdere interne moderniseringen, was de tijd gekomen om ook een modernere locatie op te zoeken. Dit werd gevonden in de vorm van een nieuw kantoor een kilometer verderop, meer bepaald op het Apostolinnenplein 7 bus 101. Pro-count blijft zo gevestigd in de vertrouwde omgeving, het centrum van Oudenaarde, maar met een betere bereikbaarheid op alle vlakken.  

Geregistreerd dienstverlener kmo-portefeuille

Sinds 25 april 2018 mag Pro-count zich erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille noemen. Dit wil zeggen dat onze klanten in bepaalde gevallen recht hebben op een subsidie van 30% op de totale factuur (excl. btw) na het inwinnen van advies bij Pro-count. Meer info en voorwaarden vindt u op het tabblad                              . 

bottom of page