top of page

Over Pro-count

OP ONS KAN JE REKENEN 

Algemeen

Pro-count bv (BIBF nr. 70515259) is een kantoor dat boekhoudkundige en fiscale diensten aanbiedt aan een ruim en gevarieerd publiek. Aan het hoofd staat Peter Ronsse (BIBF nr. 30245307). Pro-Count bv is als rechtspersoon tevens erkend rechtspersoon boekhouder-fiscalist. U kan Pro-count vinden op het Apostolinnenplein 7  bus 101 te Oudenaarde. 

Verhuis kantoor

Stilstaan is achteruitgaan, innovatie is vooruitgaan. Dat heeft Peter Ronsse zeker begrepen. Na meerdere interne moderniseringen, was de tijd gekomen om ook een modernere locatie op te zoeken. Dit werd gevonden in de vorm van een nieuw kantoor een kilometer verderop, meer bepaald op het Apostolinnenplein 7 bus 101. Pro-count blijft zo gevestigd in de vertrouwde omgeving, het centrum van Oudenaarde, maar met een betere bereikbaarheid op alle vlakken.  

Werking Pro-count

Samen met Peter Ronsse vindt u een team van tien medewerkers. Een persoonlijke aanpak staat bij Pro-count hoog aangeschreven. Zo krijgt u een persoonlijke dossierbeheerder die alles behandelt van A tot Z. Op deze manier kan u steeds naar dezelfde persoon vragen die volledig van uw dossier op de hoogte is.

bottom of page